trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-014

Ik weet nu al dat ik teveel ga vertellen over deze bruiloft. En waarschijnlijk ook teveel foto’s ga laten zien. Maar dat komt omdat het zo uitgebreid en gaaf was!
Nathalie en Werner trouwden namelijk in een prachtig kasteel in de Ardennen: Chateau Jemeppe. Maar dat was niet alles.

Het begon al in maart met een Day in the Life, waar ik eerder over heb geblogd. Ik mocht toen al kennismaken met hun schattige kinderen Mikhael en Yelena.
Begin juni was er de officiële huwelijksvoltrekking in het stadhuis in Dordrecht. Daar wilden Nathalie en Werner verder geen spektakel van maken. Nathalie wilde zelfs in spijkerbroek komen, maar daar was het te warm voor; toch maar een jurkje.

En toen gingen we dus naar de Ardennen! Samen met mijn second shooter en vriendin Petrina begon de pret al in de auto. Omdat we ook twee nachten bleven slapen, konden we ’s ochtends al vroeg het kasteel verkennen en Werner en Nathalie  fotograferen, terwijl ze nog even gingen tennissen en gewoon relaxed met alle kinderen aan het spelen waren.

Inmiddels weet ik ook dat tijd doorbrengen met Werner en Nathalie garant staat voor heel veel en hard lachen. Heerlijk om mee te doen en om te fotograferen.
Terwijl weddingplanner Meta Prins alles in orde bracht voor de ceremonie op de binnenplaats van het kasteel, ging het bruidspaar zich klaarmaken voor de rest van de dag, met behulp van visagiste en hairstyliste Rianne Nobel. Nathalie’s zelf ontworpen trouwjurk zat prachtig.

De trouwceremonie was heerlijk relaxed, met de kinderen die er lekker tussendoor kuierden. Mijn favoriete foto is dan ook die, waar Yelena bij Werner op schoot zit met haar vinger in haar neus, Nathalie aan de luier van Mikhael ruikt, neefje Hidde wegkruipt met nog maar één schoen aan en trouwambtenaar Anouk Vreeswijk doorgaat met haar mooie toespraak.

De rest van de dag was al net zo ontspannen: de kinderen konden heerlijk hun gang gaan, onder andere op het springkussen en met de vers gebakken wafels.
En ik had het unieke genoegen mijn liefde voor bruiloften en voor Days in the Life te kunnen combineren: Nathalie en Werner gingen hun kinderen gewoon zelf in bad doen en naar bed brengen. Heerlijk!

En omdat we dus bleven slapen, konden Petrina en ik tot in de late uurtje door blijven feesten. En fotograferen natuurlijk ;-)
Heel fijn, op de muziek van de getalenteerde pianist Dennis de Bruijn, die ook al de ceremonie en het diner muzikaal had opgeluisterd, de prachtige stem van zangeres Eveline Cocu en hun vrolijke band.

Een week later vierden Nathalie en Werner nog een feestje in Hotel New York in Rotterdam met dj Viccc, die de muziek altijd perfect afstemt op het bruidspaar.
En ook daar mocht ik bij zijn!

Zijn alle feestelijkheden dan nu voorbij? Nee, want we hebben alweer een afspraak gemaakt voor een nieuwe Day in the Life in maart 2017! Hoe gaaf is dat? Ik word er in ieder geval heel blij van.

Nathalie en Werner, bedankt dat ik op deze manier zoveel mooie dingen in jullie leven mag vastleggen! Knuffels aan jullie lieve kinderen.

 

trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-001 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-002 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-003 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-004 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-005 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-006 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-008 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-009 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-010 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-011 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-012 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-013 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-014 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-015 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-016 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-017 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-018 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-019 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-020 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-022 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-023 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-024 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-025 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-026 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-027 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-028 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-029 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-030 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-031 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-032 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-033 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-034 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-035 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-036 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-037 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-039 trouwfotograaf-chateau-jemeppe-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-040

 

Een week voor de Ardennen was de officiële huwelijksvoltrekking in het Stadhuis van Dordrecht:

trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-001 trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-002 trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-003 trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-004 trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-005 trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-006 trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-007 trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-008 trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-010 trouwfotograaf-dordrecht-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-011

 

Een week na de Ardennen was het nog een keer feest in Hotel New York in Rotterdam:

trouwfotograaf-hotel-new-york-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-001 trouwfotograaf-hotel-new-york-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-002 trouwfotograaf-hotel-new-york-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-003 trouwfotograaf-hotel-new-york-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-004 trouwfotograaf-hotel-new-york-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-005 trouwfotograaf-hotel-new-york-marieke-zwartscholten-fotografie-blog-006

 

Ben je enthousiast en wil je meer informatie over mij als trouwfotograaf Chateau Jemeppe of andere locaties? Kijk gerust even verder op mijn website.
Ook leuk, als je de like-knop op mijn Facebook-pagina aanklikt!