Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 011

Ik heb een fanclub! Dat wist ik ook niet, maar het is fijn. De club heeft één lid, maar wel eentje vol enthousiasme en overtuiging: Yelena!
En dat is heel fijn, want ik mag binnenkort de bruiloft van haar ouders (in een kasteel in België!) fotograferen en zo’n fan maakt dat nog een stukje makkelijker natuurlijk. Maar nu was het eerst tijd voor een Day in the Life van haar, haar broertje Mikhaël en haar ouders Nathalie en Werner.

Ik kan er dus ook niets aan doen dat Yelena op bijna elke foto staat; ze wilde me graag alles laten zien, hield me goed in de gaten en zelfs op de momenten dat ze me wel vergat – wat natuurlijk de bedoeling is bij het maken van een fotojournalistiek document van een gezin – zat ze nog zachtjes te zingen: “Malieka, Malieka, Malieka”. En als ik haar even vergat, dan hoorde ik: “Malieka doet?” (vrij vertaald: wat doet Marieke?). Uiteraard was ik blij met deze prachtige, lieve muze van bijna 2 jaar (inmiddels jarig geweest: gefeliciteerd nog, lieve Yelena!).

Maar natuurlijk fotografeerde ik ook haar schattige broertje van 4 maanden. Mikhaël had het druk. Hij had nog maar net ontdekt dat hij zijn tong uit kon steken, dus dat moest zo vaak mogelijk gebeuren :-)
Een heerlijk lief jongetje.

En hun ouders mogen er ook zijn. Natuurlijk is zo’n jong gezin heel erg druk, maar het was duidelijk dat liefde en pret hier bovenaan staan. Hoe druk ze het soms ook hebben met het plannen van de bruiloft, soms wordt er gewoon tijd voor het gezin gemaakt. Vandaag was zo’n dag; ze gingen naar het Wantijpark.

Aan het einde van de dag wisten Nathalie en Werner een mooie uitdaging voor me te creëren: op de kinderkamers brandde alleen een lavalamp. Waar ik bij bruiloften in dit soort lichtsituaties zou flitsen, vind ik dat bij een Day in the Life ongepast. Zeker op een kinderkamer met kinderen die gaan slapen.

Maar ik geloof dat ik geslaagd ben (in ieder geval voor de “gaat Yelena Marieke aardig vinden”-test) en binnenkort hun bruiloft mag fotograferen.
Ik verheug me daar enorm op, vooral op het moment dat ik zachtjes achter langs de ceremonie sluip en Yelena ineens zal roepen: “MALIEKA DOET?”
Wordt vervolgd!

Nathalie en Werner, heel erg bedankt voor jullie vertrouwen en gastvrijheid! Geef jullie lieve kinderen een dikke knuffel van me en tot snel bij jullie bruiloft!

In de slideshow (het filmpje) zitten meer foto’s dan het aantal dat hieronder staat. Klik vooral op HD voor betere kwaliteit :-)

Hieronder staat een aantal foto’s, maar in de slideshow (het filmpje hierboven) zitten er nog veel meer.

In het filmpje bovenaan staan dus meer foto’s!

Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 001 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 002 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 003 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 004 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 005 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 006 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 007 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 008 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 009Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 010Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 011Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 012 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 013 Day in the Life Dordrecht - Marieke Zwartscholten fotografie - blog - 014

Heb je genoten van deze fotojournalistieke manier van gezinsfotografie?
Hier is meer informatie te vinden over mijn werkwijze en prijzen.
Als je me wilt boeken voor een Day in the Life; wacht niet te lang, want mijn agenda vult zich flink met bruiloften en Days in the Life.
Neem gerust vrijblijvend contact met me op!