Gezinnen

Een gezinsdocument met de dagelijkse, maar eigenlijk hele bijzondere, momenten; nostalgie voor de toekomst

Day in the Life van gezinnen

Je hebt een leuk, maar druk leven met opgroeiende kinderen. Alle ballen in de lucht houden, maakt het wel eens lastig om stil te staan bij de mooie momenten uit het leven.
Je maakt af en toe een snelle foto met je telefoon, maar deze komen zelden in een album. Bovendien hebben je kinderen misschien al een fotoglimlach ontwikkeld en sta je zelf bijna nooit op een foto.

Maar wat is het leven mooi en wat is het gaaf om over 30 jaar terug te kijken op deze periode! Om te zien hoe bijzonder het eigenlijk was hoe jullie samen uit school liepen, hoe het ondanks de beweeglijke beentjes lukte om luiers te verschonen en hoe jullie vaak met het hele gezin aan tafel zaten. Die periode vliegt namelijk voorbij.

De foto’s van een Day in the Life-sessie laten niet alleen zien hoe jullie eruit zien. Mijn foto’s laten zien hoe jullie ZIJN!

Een journalistiek gezinsdocument

Ik maak een journalistiek gezinsdocument, een prachtig album, dat met de jaren alleen maar meer waard zal worden.

Er zijn twee Day in the Life-sessies mogelijk:

  • 4 uur fotografie. De investering is 950 euro, incl. BTW. Dit is inclusief ongeveer 75 bewerkte fotobestanden, een prachtig album van 20 x 20 cm met 30 bladzijden en reiskosten binnen een straal van 100 km vanaf Barendrecht.
  • 8 uur fotografie. De investering is 1450 euro, incl. BTW. Dit is inclusief ongeveer 150 bewerkte fotobestanden, een prachtig album van 20 x 20 cm met 50 bladzijden en reiskosten binnen een straal van 100 km vanaf Barendrecht.

Recensies

Dierbaar

Zo mooi, zo dierbaar, je hebt het fantastisch gedaan!!

Damon Pijlman

Waardevol

De Day in the life reportage van ons gezin was ontzettend waardevol om te doen. Naast dat we terugkijken op een hele gezellige dag met Marieke, zijn deze foto’s ons heel erg dierbaar. We zijn zeker van plan om Marieke over een aantal jaar weer in te schakelen voor een Day in the life sessie!

Karin Boelhouwers

Geschenk

Super Marieke, wij zijn er onwijs blij mee, een geschenk voor het leven!

Isabelle Hattink

Foto’s © Marieke Zwartscholten | Bovenste foto door © Nynke de Jong | Niet gebruiken zonder toestemming.