Gezinnen

Een gezinsdocument met de dagelijkse momenten; nostalgie voor de toekomst

Day in the Life van gezinnen

Je hebt een leuk, maar druk leven met opgroeiende kinderen. Alle ballen in de lucht houden, maakt het wel eens lastig om stil te staan bij de mooie momenten uit het leven.
Je maakt af en toe een snelle foto met je telefoon, maar deze komen zelden in een album. Bovendien hebben je kinderen misschien al een fotoglimlach ontwikkeld en sta je zelf bijna nooit op een foto.

Maar wat is het leven mooi en wat is het gaaf om over dertig jaar terug te kijken op deze periode! Om te zien hoe bijzonder het eigenlijk was hoe jullie samen uit school liepen, hoe het ondanks de beweeglijke beentjes lukte om luiers te verschonen en hoe jullie vaak met het hele gezin aan tafel zaten. Al die fases vliegen namelijk voorbij.

Daarom zijn Day in the Life-sessies geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Ook met bijvoorbeeld tieners zullen er momenten zijn, waarop het gezin samen is: een maaltijd koken en eten, een spelletje doen, een serie of programma kijken, enz.

Naast de ‘normale dagen’ is het ook mogelijk om een Day in the Life-sessie te boeken tijdens een vakantie. Veel mensen beseffen op latere leeftijd dat vakanties de momenten zijn, waarop ze met veel positieve gevoelens terugblikken. Dan is het natuurlijk fantastisch om een album te hebben met prachtige foto’s vol vakantiegevoel, waar ook echt iedereen op staat.

De foto’s van een Day in the Life-sessie laten niet alleen zien hoe jullie eruit zien. Mijn foto’s laten zien hoe jullie ZIJN! Ze zijn nostalgie voor de toekomst.

Onder de foto’s kun je verder lezen.

Een journalistiek gezinsdocument

Ik maak een journalistiek gezinsdocument, een prachtig album, dat met de jaren alleen maar meer waard zal worden.

Een Day in the Life-sessie is er vanaf € 590. Dit is inclusief:

  • 3 uur fotografie
  • 60 bewerkte hoogresolutie fotobestanden
  • basisalbum van 20 x 20 cm met 10 foto’s
  • reiskosten binnen 30 km vanaf Barendrecht
  • BTW

Extra uren zijn € 150 per uur, inclusief 20 bewerkte hoogresolutie fotobestanden per uur extra.
Er zijn uiteraard mogelijkheden voor dikkere, grotere en meer luxe fotoalbums en voor fotoproducten aan de wand. Hierover geef ik graag advies.

Voorbeelden van sessies zijn:

  • Ik fotografeer door de week vanaf halverwege de middag, als één van de ouders het oudste kind uit school haalt, daarna het ritueel dat erop volgt, het spelen, de andere ouder die thuiskomt, het koken, de avondmaaltijd, het badritueel en het slaapritueel.
  • Ik fotografeer in het weekend vanaf het ontbijt de normale weekend-dingen die daarop volgen, zoals spelen, badderen, boodschappen doen, naar een speeltuin.
  • Ik fotografeer jullie, als jullie op vakantie zijn. Meestal is dit vanaf het ontbijt tot aan bedtijd ’s avonds. Informeer naar de mogelijkheden.

Recensies

Dierbaar

Zo mooi, zo dierbaar, je hebt het fantastisch gedaan!!

Damon Pijlman

Waardevol

De Day in the life reportage van ons gezin was ontzettend waardevol om te doen. Naast dat we terugkijken op een hele gezellige dag met Marieke, zijn deze foto’s ons heel erg dierbaar. We zijn zeker van plan om Marieke over een aantal jaar weer in te schakelen voor een Day in the life sessie!

Karin Boelhouwers

Geschenk

Super Marieke, wij zijn er onwijs blij mee, een geschenk voor het leven!

Isabelle Hattink

Foto’s © Marieke Zwartscholten | Niet gebruiken zonder toestemming.