Get Real Mentoring

Een privétraject om journalistiek/ 
documentair beter te leren fotograferen

Get Real Mentoring

De Get Real richt zich 100% op verbetering van je journalistieke/documentaire fotografie en alle persoonlijke uitdagingen die daarbij horen.
Alle fotografen die ik begeleid volgen voorafgaand aan de Get Real Mentoring de online Get Real Training. Zoals je daar kunt lezen, kun je die op je eigen tempo doen en zo intensief als je zelf wilt. Het zorgt ervoor dat ik geen theorie meer hoef over te brengen, we ons kunnen focussen op fotograferen en bespreken en we allebei ‘dezelfde taal’ spreken, door alles wat aan bod komt tijdens de Get Real Training.

De Get Real Mentoring in het kort:

  • praktisch vervolg op de theoretische Get Real Training
  • privétraject, op maat gemaakt
  • bruiloft, Day in the Life, geboorte of uitvaart doornemen, selectie bespreken en eventueel samen fotograferen en bespreken
  • een besloten Facebook-groep
  • investering: 110 euro per uur, excl. BTW en de online Get Real Training
  • voor de Get Real kun je 1/3e vergoed krijgen via Werktuig PPO

In plaats van de Get Real Mentoring is het ook mogelijk om een Get Real Dag te doen, met totaal twee deelnemers, of om een Get Real Weekend te doen, met vier of vijf deelnemers. Ook korte hulp bij selectie (bijvoorbeeld voor wedstrijden) is mogelijk, in de vorm van de Get Real Scan.

Stuur me gerust een berichtje zodat we samen kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen op een manier die bij jou past. Als je dit sowieso wilt gaan doen, kun je je naast dat berichtje alvast aanmelden voor de online Get Real Training.

Recensies

Topper

Je bent een topper en bedankt voor (al!) je lessen! :)

Gaby Ermstrang

geduld

Ik deed een volledig jaar mentoring bij Marieke Zwartscholten. Zij leerde me om me nog beter te concentreren op de journalistieke fotostijl. Marieke, bedankt voor al je geduld met mij, je bent fantastisch!!

Sven Soetens

Groei

Ik wist al wel dat mijn groei belemmerd werd door mezelf, maar nu weet ik ook wat het is en hoe ik dat moet aanpakken.

Erwin Beckers

Foto’s © Marieke Zwartscholten | Foto’s Get Real ook van © Gaby Ermstrang en © Ja’eli van Beveren | Niet gebruiken zonder toestemming.