Get real weekend

Weekend met groepje journalistiek/ documentair fotograferen en bespreken

Get real weekend

De Get Real richt zich 100% op verbetering van je journalistieke/documentaire fotografie en alle persoonlijke uitdagingen die daarbij horen.
Alle deelnemers volgen voorafgaand aan het Get Real Weekend de online Get Real Training. Zoals je daar kunt lezen, kun je die op je eigen tempo doen en zo intensief als je zelf wilt. Het zorgt ervoor dat ik geen theorie meer hoef over te brengen, we ons kunnen focussen op fotograferen en bespreken en we allemaal ‘dezelfde taal’ spreken, door alles wat aan bod komt tijdens de Get Real Training.

Het Get Real Weekend in het kort:

 • praktisch vervolg op de theoretische Get Real Training
 • een zeer intensief weekend
 • minimaal 4, maximaal 5 deelnemers
 • van vrijdagmiddag t/m zondagavond, inclusief nachten
 • persoonlijke opdrachten journalistiek fotograferen
 • samen uitgebreid foto’s kritieken
 • een besloten Facebook-groep
 • inclusief 2x ontbijt, 2x lunch en 3x avondeten
 • inclusief 2 overnachtingen op een eigen slaapkamer
 • investering: 895 euro voor twee dagen en nachten, excl. BTW en excl. de online Get Real Training
 • voor de Get Real kun je 1/3e vergoed krijgen via Werktuig PPO

Het eerstvolgende Get Real Weekend zal plaatsvinden van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2023. Er is nog plek!

In plaats van het Get Real Weekend is het ook mogelijk om een Get Real Dag te doen, met totaal twee deelnemers, of om een privé-traject te volgen, de Get Real Mentoring. Ook korte hulp bij selectie (bijvoorbeeld voor wedstrijden) is mogelijk, in de vorm van de Get Real Scan.

Onder de foto’s en recensies vind je het aanmeldformulier. Voor meer informatie mag je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen.

Recensies

eyeopener

De opdrachten, de feedback, de sfeer, de goede maar respectvolle kritiek van Marieke zelf, eigenlijk alles was gewoon helemaal goed! Deze workshop legt overduidelijk de focus op journalistiek fotograferen – en Marieke is daar echt een expert in. Daarnaast is Marieke erg goed in uitvinden wat elke persoon ook op een persoonlijk vlak tegenhoudt om nóg beter te worden, zodat je juist daar aan kan werken – echt een eyeopener! Je gaat gegarandeerd vol inspiratie weer naar huis :)

Teun Bakker

Rollercoaster

Marieke, wat ben jij een geweldig mens!
Wat een rollercoaster! Maar wat ben ik ontzettend blij dat ik voor de Get Real gekozen heb.
De inzichten die ik, met name ook in mezelf, heb gekregen, neem ik mee in de rest van mijn privéleven en uiteraard in mijn fotografie.
Dank voor alles!

Ja’eli van Beveren

persoonlijke aandacht

De kleine groep houdt in dat je veel persoonlijke aandacht krijgt, en dat er ook een intiemere en meer open sfeer is. Marieke heeft haar sporen al ruimschoots verdiend als het gaat om journalistieke fotografie. Door middel van fijne, boeiende maar ook uitdagende opdrachten kun je in relatief korte tijd enorm veel leren. Marieke leert je echt om de momenten en emoties te vangen.

Ruud Claessen

Doe ook mee

Als je geïnteresseerd bent of zelfs al zeker weet dat je de Get Real wilt doen, kun je hieronder het formulier invullen. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Omdat alles begint bij de online Get Real Training kun je je daar meteen voor aanmelden (zie link).

0 + 2 = ?

Foto’s © Marieke Zwartscholten | Foto’s Get Real ook van © Gaby Ermstrang en © Ja’eli van Beveren | Niet gebruiken zonder toestemming.