Get real dag

Dag met duo journalistiek/ documentair fotograferen en bespreken

Get real dag

De Get Real richt zich 100% op verbetering van je journalistieke/documentaire fotografie en alle persoonlijke uitdagingen die daarbij horen.
Alle deelnemers volgen voorafgaand aan de Get Real Dag de online Get Real Training. Zoals je daar kunt lezen, kun je die op je eigen tempo doen en zo intensief als je zelf wilt. Het zorgt ervoor dat ik geen theorie meer hoef over te brengen, we ons kunnen focussen op fotograferen en bespreken en we allemaal ‘dezelfde taal’ spreken, door alles wat aan bod komt tijdens de Get Real Training.

De Get Real Dag in het kort:

  • praktisch vervolg op de theoretische Get Real Training
  • een zeer intensieve dag
  • 2 deelnemers (je kunt je dus ook als duo aanmelden)
  • in principe op zaterdag, van 9.00u tot 17.30u
  • persoonlijke opdrachten journalistiek fotograferen
  • samen uitgebreid foto’s kritieken
  • een besloten Facebook-groep
  • inclusief lunch
  • investering: 395 euro, excl. BTW en de online Get Real Training
  • voor de Get Real kun je 1/3e vergoed krijgen via Werktuig PPO

In plaats van de Get Real Dag is het ook mogelijk om een Get Real Weekend te doen, met vier of vijf deelnemers, of om een privé-traject te volgen, de Get Real Mentoring. Ook korte hulp bij selectie (bijvoorbeeld voor wedstrijden) is mogelijk, in de vorm van de Get Real Scan.

Onder de foto’s en recensies vind je het aanmeldformulier. Voor meer informatie mag je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen.

Recensies

superervaring

Het was een superervaring. Heftig, emotioneel, af en toe vermoeiend, maar ik heb zoveel geleerd. Marieke geeft je een gevoel van veiligheid, zodat je jezelf kunt zijn om te leren. En een schop onder je kont, waar nodig ;-) Marieke, je bent een topper! Streng waar nodig, maar een heerlijk open en warm mens. Je geeft een gevoel van veiligheid. Daardoor durven mensen zich ook zo open te stellen bij jou!

Christie Agema

Boost

Het heeft me enorm geholpen door weer even een flinke boost energie – in mijn manier van fotograferen, mijn kijk en in mijn ‘zijn’ als fotografe en als persoon – via de Get Real te ontvangen.
Super leerzaam om dit juist in je drukke seizoen te plannen zodat je het geleerde direct in praktijk kan brengen. Niet alleen zit het goed in elkaar, Marieke is een enorm fijn persoon en haar kwaliteiten als coach en haar roots in het onderwijs zijn echt een toevoeging in het begeleiden van de cursisten.

Ditta van Gent 

Constructief

Ik ben hier super enthousiast over.
Marieke zorgt voor geborgenheid in de groep. Daarnaast krijg je veel informatie en ga je zelf aan de slag. Tijdens het fotograferen krijg je feedback en naderhand worden de gemaakte foto’s uitgebreid besproken. Dat heb ik ervaren als een ontzettend goede manier om veel te leren. Door de kleine groep is er veel tijd voor iedereen. De manier waarop Marieke feedback geeft vind ik ook erg prettig. Constructief en genuanceerd.

Oliver Verheij

Doe ook mee

Als je geïnteresseerd bent of zelfs al zeker weet dat je de Get Real wilt doen, kun je hieronder het formulier invullen. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Omdat alles begint bij de online Get Real Training kun je je daar meteen voor aanmelden (zie link).

4 + 1 = ?

Foto’s © Marieke Zwartscholten | Foto’s Get Real ook van © Gaby Ermstrang en © Ja’eli van Beveren | Niet gebruiken zonder toestemming.