Trouwfotograaf Rotterdam: Marieke Zwartscholten

Gefeliciteerd met je voornemen om te gaan trouwen! Ik vind het een feest om bruiloften te fotograferen. Ik vind het een eer om de hele dag zo dichtbij het bruidspaar te mogen zijn en geniet erg van de onderlinge relaties op zo’n dag. Daarbij is het een enorme kick dat ik als bruidsfotograaf HET moment weet vast te leggen. Dat zit hem soms niet eens in het omschuiven van de ringen, maar bijvoorbeeld in de traan van oma.
Ik geniet ook van de verschillen tussen alle bruiloften: een klassieke bruiloft, een alternatieve bruiloft, een kleine bruiloft, een punk bruiloft, een vintage bruiloft, een buitenland-bruiloft (destination wedding) of andere verschillen: verras me, ik ben overal voor in!
Lees hier meer over mij persoonlijk.

Trouwfotograaf Rotterdam: werkwijze

Ik zie het als uitdaging om  de belangrijke momenten zo onopvallend mogelijk te fotograferen. De hele dag door leg ik zo documentair mogelijk vast wat er is, zodat ik ‘mijn’ bruidsparen na de bruiloft kan verrassen met geweldige foto’s, waarbij ik het licht zo mooi mogelijk heb gebruikt en niemand hoefde te poseren. Daarbij ben ik flexibel, creatief en houd ik erg van humor in een foto, maar dan wel spontaan en geen overdosis. Lees meer op de pagina over mijn werkwijze.

Trouwfotograaf Rotterdam: waar

Natuurlijk in Rotterdam, want daar woon ik vlakbij. Maar ik vind het ook geen probleem om ver te rijden voor een bruiloft.
Barendrecht kom je tegen in deze berichten op mijn blog.
Zo heb ik bijvoorbeeld gefotografeerd bij de Veerhaven, in het Vroesenpark, in het park bij de Euromast, in het Arboretum Trompenburg, bij de Kralingse Plas, in het Schielandshuis, in Hotel Pincoffs, in de De Machinist, in het Nieuw Rotterdams Café, op Salonboot De Animathor, in De Vertrekhal, in het Van Cappellenhuis, bij Hotel New York op de Kop van Zuid en natuurlijk in het stadhuis in Rotterdam.
Ook in andere plaatsen in de omgeving van Rotterdam heb ik ervaring met trouwfotografie: Capelle aan de IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Ridderkerk, Puttershoek, Zwijndrecht, Rhoon en Barendrecht.
Maar er bestaan zo ontzettend veel prachtige trouwlocaties in Zuid-Holland en daarbuiten, dat ik me graag laat verrassen. Wat mij betreft is het helemaal geen nadeel als ik ergens nog niet geweest ben: met een frisse blik ontdek ik de mooiste plekjes.

Trouwfotograaf Rotterdam: reacties van andere bruidsparen

Als huwelijksfotograaf ben ik tijdens de bruiloft – behalve aan het rennen en vliegen (om niets te missen) en aan het liggen en klimmen (voor dat originele standpunt) – enorm aan het genieten. En het leuke is: daar ga ik na de bruiloft mee verder! Tijdens het selecteren, bewerken van de foto’s en het maken van het album, geniet ik meerdere keren na van jullie mooie dag. En wat is het dan gaaf om daarna zoveel waardering te krijgen. Regelmatig lees ik de reacties van ‘mijn’ bruidsparen met tranen in mijn ogen. “We hebben helemaal niet gemerkt dat je dat hebt gefotografeerd”, “Je camera was overal!” en “We wisten niet dat we zó mooi waren”. Lees hier met me mee.

Ik maak graag kennis met jullie om te horen wat jullie wensen zijn en om te kijken of we een leuke klik hebben. Nemen jullie contact met me op?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie