SAMEN

WERKEN

Vrijdag 10 maart werk ik van ongeveer 13:30u tot 16:00u op locatie, bij Brasserie Buitenhuis, in de buurt van Leiden/Katwijk. Ik ga daar gewoon aan de slag achter mijn laptop.

Vind je het gezellig om daar ook te gaan werken, dan vind ik dat ook leuk en ben je uiteraard welkom. Wat aanspraak tussendoor is altijd gezellig. Leuk als je me dit met een berichtje of mailtje vooraf laat weten, al mag je me natuurlijk ook verrassen.

Als je graag ergens over wilt sparren, samen brainstormen of korte feedback wilt, dan kun je je voor ongeveer een kwartier inschrijven door hier te klikken. We kunnen samen naar je foto’s, je camera of je website kijken of je kunt een andere korte uitdaging aan me voorleggen, die met je werk te maken heeft. Dit kost niets.
Dit kun je natuurlijk ook inplannen als je graag wilt kennismaken en meer wilt horen over de mogelijkheden van de Get Real.

Als je uitgebreidere en dus langere hulp wilt hebben, dan kan dat uiteraard ook: stuur me dan even een berichtje of mailtje. We kunnen dan een langere sessie inplannen. Bij deze optie krijg je achteraf een betaallink, waarmee je zelf kunt bepalen wat je de sessie waard vond. Uiteraard krijg je hiervan een factuur.

Mocht je hier enthousiast over zijn, maar het te ver rijden vinden, dan vind ik het ook leuk als je me dat laat weten; stuur me vooral een berichtje of mailtje. Wie weet kan ik een keer bij jou in de buurt komen werken volgens een vergelijkbaar concept. En anders kunnen we wellicht bellen of videobellen.


Get Real Training

< hoor hier waar de online training over gaat