Bruiloften

Als trouwfotograaf vertel ik het échte verhaal van jullie bruiloft. In emoties en momenten met originele en vaak humorvolle composities

Documentaire fotografie van bruiloften

Wil je de grote en de kleine momenten van je bruiloft later terug kunnen voelen?
Het fotograferen van een bruiloft gaat mij niet om de bruiloft; niet om de ringen, de schoenen, de bloemen en de auto. Het gaat mij om alle kleine en grote momenten.

De geposeerde foto, waar jullie kleding precies mooi op staat op die prachtige locatie, doet het perfect aan de muur. Maar over dertig jaar is de foto, waarop je oma lief naar je lacht, zoveel meer waard. Of die foto, waarop jullie elkaar tijdens de ceremonie snel verliefd aankijken. De foto van het neefje dat zijn gezicht onder de taart smeert of die waarop jullie reactie op een speech te zien is.

Een bruiloft zindert van emoties; zenuwen, geluk, verbondenheid, blijheid, liefde. Voor mij als trouwfotograaf is het de uitdaging om dat over te brengen, zodat alle dierbaren, en vooral jullie zelf over lange tijd, weten hoe het voelde om erbij te zijn.

Mijn specialiteit als huwelijksfotograaf is journalistieke/documentaire fotografie. Hierin heb ik me gespecialiseerd met meerdere opleidingen in Amerika, hiermee heb ik veel awards gewonnen en met mijn kennis en ervaring leid ik ook andere trouwfotografen met veel succes en plezier op.

Ik fotografeer de bruiloft samen met een andere fotograaf, een ‘second shooter’; dit is altijd iemand met ervaring en talent. Zo heb ik alle vrijheid gebruik te maken van mijn creativiteit.

Jullie trouwreportage

Mijn trouwreportages beginnen bij 1990 euro.

Dit is inclusief:

  • 5 uur fotografie
  • fotografie door twee fotografen
  • minimaal 300 bewerkte, digitale fotobestanden
  • mini-album van 15 x 15 cm met 20 bladzijden
  • vrijblijvend kennismakingsgesprek in Barendrecht of videobellen
  • kleine preview binnen ongeveer twee weken
  • reiskosten binnen Nederland
  • BTW

Extra uren zijn 240 euro per uur en we fotograferen maximaal 9 uur.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek hebben we alle tijd om alles over jullie bruiloft te bespreken, meer van mijn werk te bekijken en te ontdekken of we een klik hebben. Ik laat jullie dan ook graag de mogelijkheden voor albums zien.

Naast dat ik de eer heb gehad jurylid te mogen zijn bij gerenommeerde trouwfotografie-wedstrijden, heb ik veel awards gewonnen. De belangrijkste daarvan zijn Fearless Photographers Awards, Masters of Dutch Wedding Photography en This is Reportage.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en jullie vragen te beantwoorden!

Recensies

Onschatbare waarde

We hebben intens zitten genieten van de foto’s. Allemaal, stuk voor stuk, hebben we ze uitgebreid in ons op zitten nemen. We hebben de hele dag weer opnieuw zitten beleven. Er zitten een heleboel foto’s tussen die voor ons echt van onschatbare waarde zijn en waar we zó ontzettend blij mee zijn. Nogmaals bedankt!

Debby & Danny

Intieme momenten

Wij zijn erg enthousiast over Marieke haar werk, het is elke euro dubbel en dwars waard geweest. Vanaf het eerste contact weet ze je op je gemak te stellen. Tijdens de bruiloft ben je gauw gewend aan haar aanwezigheid, ze weet goed op te gaan in het geheel waardoor je nauwelijks door hebt dat ze je zelfs op hele intieme momenten van vrij dichtbij fotografeert. Het levert fantastische foto’s op. Kortom: een aanrader.

Ruth & Joeri

opnieuw emoties

Wat is het album prachtig geworden!!! Het was een feestje om de foto’s in ons boek terug te zien. Zo mooi en zo scherp, elk detail dat er toe doet staat erop, hoe krijg je het voor elkaar om op deze manier een dag vol emoties zo mooi vast te leggen zodat bij het zien van de foto’s diezelfde emoties bij ons opnieuw naar boven komen….? Je bent een topper!!

Henriëtte & Raymond

Foto’s © Marieke Zwartscholten | Bovenste foto door © Erwin Beckers | Niet gebruiken zonder toestemming.