Wat doe je als je alle foto’s van je relatie kwijt raakt (tijdens je zwangerschap)?
Ik weet wel wat ik zou doen: heel hard huilen, zeker met alle hormonen die dan extra door je lijf gieren.

Celestine is een charmante Engelse en woont samen met Barry, een uitbundige Amsterdammer. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens een wereldreis, hebben samen in Cambodja gewoond en wonen nu in Amsterdam.

Celestine is zwanger van hun eerste kindje.
Of het een jongen of een meisje is, weten ze niet; hij of zij hield preuts de benen bij elkaar tijdens de echo. Als we de fabeltjes moeten geloven, is het een jongetje. Want wat is Celestine prachtig zwanger! Keurig, alleen maar een dikke buik recht naar voren. Met daarachter de mooie Celestine die ze altijd al was.

En misschien zijn het geluk en de rust die samenhangen met haar zwangerschap wel de redenen dat ze nu niet hysterisch door het huis rent. Want onlangs is de harde schijf van hun computer kapot gegaan. Alle foto’s van hun zes jaar durende relatie zijn kwijt…

Harde schijven repareren kan ik niet, nieuwe foto’s maken wel. En dat hebben we dus gedaan tijdens de fotosessie in hun huis. Hierbij was Celestine heerlijk ontspannen; duidelijk geen last van er-moet-nog-zoveel-gebeuren-voor-de-bevalling. En Barry zorgde tussendoor voor de vrolijke noot.

En zo heb ik dus na zes jaar de ‘eerste’ foto’s van hen samen mogen maken! Net op tijd, want over ongeveer een week zullen ze niet meer met zijn tweeën zijn. Ik ben heel benieuwd naar ‘(e)LVis’!

Lieve Celestine en Barry, ik vond het geweldig om te doen en wens jullie heel veel geluk, ook straks met zijn drietjes! (En dat er bij de bevalling maar zo min mogelijk keukengerei nodig is…)

Wil je meer informatie over mijn manier van werken en prijzen? Neem contact op via www.mariekezwartscholten.nl.

 
 
 
6 antwoorden
  1. Damian zegt:

    Lovely photos! Beautiful subjects, (well, my sister and the little one!), wonderfully captured :-)

Reacties zijn gesloten.