Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 007

Michelle vroeg of ik wilde meewerken aan een verrassing voor haar moeder. Ja natuurlijk! Ik ben dol op verrassingen!!

En zo zaten Michelle en ik gezellig aan een tafeltje in De Machinist in Rotterdam te wachten op haar broer en haar moeder. Michelle werkt bij De Machinist en ik wist al van een andere opdracht, dat het daar fijn fotograferen is.

Deax had hun moeder mee moeten lokken zonder te zeggen waarom en dat is lastig plannen. Hij kwam dus nogal gehaast binnen rennen… zonder hun moeder!
Gelukkig kwam zij even later ook. Op hoge hakken, waarop ze haar zoon niet bij had kunnen houden.

Heel fijn, dat ze er zo mooi uitzag, want ze kreeg van haar kinderen een fotoshoot cadeau. En wel meteen!

En wat voor een fotoshoot! Ik heb zelden zo gelachen; wat een vrolijk gezin. Ik hoorde de ene grappige anekdote na de andere, terwijl ze ondertussen letterlijk dubbel lagen van het lachen. Natuurlijk ook dikke pret toen we een foto namaakten van vroeger.

We moesten nog een beetje ons lachen inhouden toen ik aan moeder Imelda vroeg of ze haar verjaardag verder nog ging vieren: nee hoor, gewoon een middag met haar kinderen vond ze heerlijk!
Ze had duidelijk niet door wat haar na de fotoshoot te wachten zou staan: een huis vol visite! Er stond haar een echte surpriseparty te wachten!

Tijdens het selecteren en bewerken van de foto’s heb ik weer hardop zitten lachen. En Michelle vertelde dat ze ook tijdens het bekijken van de resultaten weer het grootste plezier hadden gehad. Jammer, dat we daar geen foto’s van hebben…

Imelda, Deax en Michelle, heel erg bedankt voor de ontzettend vrolijke, verrassende en fijne fotosessie in De Machinist!

Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 001 Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 002 Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 003 Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 004 Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 005 Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 006 Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 008 Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 009 Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 011Fotoshoot De Machinist Rotterdam - Marieke Zwartscholten fotografie - - 010

Kijk gerust verder op mijn website voor meer informatie en foto’s!