001. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie

Jacqueline wilde haar vriend graag verrassen met een mooie fotoafdruk van hun kinderen Zoë, Joris, Maartje en David. Op een zonnige zaterdag spraken we af aan de Oude Maas in Barendrecht voor een gezinsshoot.

Daar hadden we met zijn allen dikke pret. Iedereen kwam los, toen ik ze uitdaagde met wat grappige opdrachten en vragen.

Van de vier kinderen was het natuurlijk de grootste uitdaging om Zoë van drie jaar goed in beeld te houden, maar ze werkte heel goed mee. Net als Joris, Maartje en David. Wat een prachtige mensen!

Op een gegeven moment stelde ik voor, dat het misschien leuk was als Zoë op mij af kwam rennen, ik op haar zou scherp stellen en dat je haar broers en zus dan vaag op de achtergrond zou zien. Het droge antwoord van David was: “Eigenlijk zoals het altijd is dus”. Hahaha, toch maar niet gedaan dan.

Inmiddels is de ijsjes-beloning allang opgegeten en hangt de laatste foto groot aan de wand!

Jacqueline, Zoë, Joris, Maartje en David, heel erg bedankt voor jullie vertrouwen en enthousiasme!

Wie je meer informatie over fotoshoots, kijk dan gerust verder op mijn website en neem gezellig contact met me op.

002. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie 003. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie 004. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie 005. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie 006. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie 007. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie 008. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie 009. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie 001. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie 010. gezin Jacqueline aan Oude Maas Barendrecht - Marieke Zwartscholten fotografie

Wie je meer informatie over fotoshoots, kijk dan gerust verder op mijn website en neem gezellig contact met me op.