Get real workshop

Een snelkookpan om journalistiek/ documentair beter te leren fotograferen

Get real workshop

De Get Real richt zich 100% op verbetering van je journalistieke/documentaire fotografie en alle persoonlijke uitdagingen die daarbij horen.
De Get Real Workshop heeft dezelfde inhoud en ongeveer dezelfde invulling als de Get Real Masterclass, maar duurt een midweek. De volgende Get Real Workshop wordt weer gepland, als alle corona-maatregelen zijn afgeschaft. Op dit moment wordt er alleen een online-variant op de Get Real Masterclass gepland, als er minimaal drie aanmeldingen voor zijn.

De Get Real Workshop in het kort:

  • een zeer intensieve snelkookpan
  • minimaal 4, maximaal 5 deelnemers
  • van maandagmiddag t/m vrijdagochtend, inclusief nachten
  • twee dagen persoonlijke opdrachten journalistiek fotograferen
  • samen uitgebreid foto’s kritieken
  • een besloten Facebook-groep
  • inclusief alle maaltijden en 4 overnachtingen
  • investering: 1690 euro voor vier dagen en nachten, excl. BTW

Onder de foto’s staat meer informatie.

Doe ook mee

Op de overzichtpagina staat een slideshow van de afgelopen Get Real Workshops.

De volgende Get Real Workshop wordt weer gepland, als alle corona-maatregelen zijn afgeschaft. Op dit moment wordt er alleen een online-variant op de Get Real Masterclass gepland, als er minimaal drie aanmeldingen voor zijn.

Als je geïnteresseerd bent of zelfs al zeker weet dat je de workshop wilt doen, kun je hieronder het formulier invullen. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Zie hier de vergelijking tussen de verschillende Get Real mogelijkheden, een uitleg van de leerdoelen en waarom je hiervoor bij mij moet zijn.

Deelname is pas gegarandeerd na expliciete toelating, ondertekening van de overeenkomst en betaling.
We gaan met het geleerde aan de slag met verschillende opdrachten; geen bruiloften, uitvaarten of bevallingen, omdat ik dat geen ‘oefen’-situaties vind. Maar de Get Real Workshop en Masterclass zijn ook zeker gericht op fotografen die zich op die onderwerpen richten.

Recensies

Rollercoaster

Marieke, wat ben jij een geweldig mens!
Wat een rollercoaster! Maar wat ben ik ontzettend blij dat ik voor de Get Real gekozen heb.
De inzichten die ik, met name ook in mezelf, heb gekregen, neem ik mee in de rest van mijn privéleven en uiteraard in mijn fotografie.
Dank voor alles!

Ja’eli van Beveren

persoonlijke aandacht

De kleine groep houdt in dat je veel persoonlijke aandacht krijgt, en dat er ook een intiemere en meer open sfeer is. Marieke heeft haar sporen al ruimschoots verdiend als het gaat om journalistieke fotografie. Door middel van fijne, boeiende maar ook uitdagende opdrachten kun je in relatief korte tijd enorm veel leren. Marieke leert je echt om de momenten en emoties te vangen.

Ruud Claessen

heeeeel blij

Ik zit mijn eerste opdracht van na de workshop na te bewerken (had er niet een super tof gevoel over) en ik heb me toch een andere beelden dan dat ik normaal schoot. Hier word ik heeeeel blij van.
Echt super dankjewel Marieke, wat ben ik blij met jou en de workshop!

Annemiek Kinneging

Doe ook mee

Foto’s © Marieke Zwartscholten | Foto’s Get Real ook van © Gaby Ermstrang en © Ja’eli van Beveren | Niet gebruiken zonder toestemming.