Get real Talk

Een enthousiaste, interactieve presentatie over journalistieke/ documentaire fotografie

Get Real Talk

De Get Real Talk:

 • een presentatie voor een groep fotografen
 • gericht op journalistieke/documentaire fotografie
 • variërend van 45 minuten tot een hele dag
 • aangepast op de specifieke doelgroep
 • mogelijkheid voor een interactieve invulling, zoals feedback op ingestuurd beeldmateriaal of ter plekke fotograferen
 • investering: afhankelijk van de vraag. Neem gerust contact met me op (kan ook onderaan de pagina).

De ervaring tot nu toe (naast de Get Real Workshop en de Get Real Masterclass voor kleinere groepen):

Masters Event

(Voor ongeveer 100 fotografen, in het Engels, november 2018)

De aankondiging:
“Marieke has been a teacher for a long time. Since she did the Foundation Workshop in Texas a few years ago, her storytelling style of photography has emerged to one of the better ones in Holland and the love for teaching about this topic has grown exponentially. Her “Get Real” Masterclasses & Mentoring sessions are well known in the Netherlands and her knowledge about capturing moments even gave her the possibility to become a judge/curator on one of the latest Fearless Collections.
Marieke will be very honest with you when she’s on stage. Do you really have to chase the moment you want to capture?”

Een aantal van de reacties:

 • “Je was/bent geweldig, een prachtig sprekend verhaal.”
 • “Ik vond dat je echt een mooie en boeiende presentatie hebt gegeven. Gaaf gedaan met die filmpjes waarin je het lopen en wachten vergelijkt en het was ook best grappig. Ik heb gisteren via de website de aanmelding voor de workshop verstuurd.”
 • “Wilde je nog even bedanken voor de presentatie tijdens de Masters Seminar! Heel inspirerend. We hadden het er al even kort over, maar ik ben voor aankomend jaar op zoek naar een mentor. En ik wil heel graag vragen of jij dat wil zijn?”

Fotografen Festival

(Voor ongeveer 80 fotografen, februari 2019)

De aankodiging:
“Wil je momenten en emoties nóg beter fotograferen?
Wil je minder het gevoel krijgen dat je momenten en emoties aan het najagen bent, maar ze precies op het juiste moment op de beste manier
vastleggen? Ik ga je helpen meer controle te krijgen en daardoor nog betere foto’s
te maken.
Het vastleggen van echte momenten is wat mij drijft binnen mijn fotografie, vooral bij Days in the Life en bruiloften. Ik geniet ook enorm van het begeleiden van andere fotografen op het vlak van journalistieke/documentaire fotografie. […]
Als fotograaf heb ik me verder ontwikkeld tijdens de Foundation Workshop in Texas, die ik zelfs heb mogen vastleggen, en tijdens mentortrajecten. Bovendien heb ik de eer gehad jurylid te zijn bij verschillende fotografie-wedstrijden.
Alles wat ik heb geleerd breng ik nu over via de Get Real Workshop, Get Real Masterclass en Get Real Mentoring, waarbij een persoonlijke aanpak voorop staat. En nu dus bij het Fotografen Festival! Ik hoop jullie op inspirerende wijze mee te nemen in de vraag: hoe vang je Het Moment?”

Een aantal van de reacties:

 • “Marieke, van begin tot eind heb ik met een glimlach naar je zitten luisteren. Wat ben jij leuk! En wat ben jij een tópfotograaf en kunstenaar! Met liefde ga ik je verder volgen.”
 • “Supertoffe lezing! Wat een prachtfoto’s! Wat ik heel fijn vond, is dat je bleef zeggen: ‘Er is geen goed of fout’, waardoor het heel veilig voelde! Dankjewel!”
 • “Wat was het een feest om naar jou te mogen luisteren en wat had jij zichtbaar veel liefde en tijd en energie in je workshop gestopt! Dankjewel Marieke! You rock!”

Op het programma: Presentatie/workshop Geboortefotografen

(Voor ongeveer 20 fotografen, oktober 2019)

Over deze interactieve dag volgt later meer informatie.

Neem contact met me op