Ik zit hier nog te stuiteren en mijn kinderen hebben een piep in hun oren, van mijn gegil.

IK HEB TWEE FEARLESS AWARDS GEWONNEN!!!

Nu snap ik dat dat je weinig zegt als je geen trouwfotograaf bent. Dus ik zal het proberen uit te leggen:

Een paar keer per jaar kun je als trouwfotograaf trouwfoto’s insturen voor een wedstrijd. Dit doen trouwfotografen vanaf zo’n beetje elke plek van de wereld, waaronder veel fotografen, voor wie ik enorm veel bewondering heb. Dat klinkt misschien overdreven, maar echt: er zijn veel verschillende niveaus binnen de bruidsfotografie en alleen de beste zijn te zien bij Fearless Photographers.

Elke keer worden er duizenden foto’s ingezonden. Vervolgens wordt door een zeer getalenteerde jury bepaald welke foto’s een award krijgen.

Nu vind ik zelf ook wel dat ik weer mooie vorderingen heb gemaakt afgelopen jaar, maar hoe geweldig is het dan om bevestiging daarvan te krijgen in de vorm van twee awards.

Het gaat om deze foto’s en let vooral op het logo in de foto; het ‘bewijs’ ;-)

 

 

 

MariekeZwartscholten120-r24

Lisa had zich duidelijk verheugd op de trouwdag van haar lieve ouders Wineke en Ben. Blijer dan dit kun je niet worden, toch? Zie hier meer foto’s van deze heerlijke vintage bruiloft.

MariekeZwartscholten121-r24

Chantal had net haar bruidsjurk aan, toen haar vriendinnen en schoonmoeder nog even een loshangend draadje wegknipten; best spannend! Zie hier meer foto’s van deze vrolijke strandbruiloft.

Zullen we in 2015 proberen een Fearless Award te winnen met jullie foto? Neem hier contact met me op.
Ben je enthousiast en wil je meer informatie over trouwfotografie? Kijk gerust even verder op mijn website.
Ook leuk, als je de like-knop op mijn Facebook-pagina aanklikt!