Jaaaaaaaaaaaa, ik ben genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2015!!!

Toen Gerdien van Bruid & Bruidegom Magazine mij belde om dit te vertellen, deed ik in mijn hoofd al een polonaise. Maar gelukkig lukte het me om toch goed te luisteren, want wat bleek: ik ben niet met één foto genomineerd, maar met twee!!!! JOEHOE!!!

Uit bijna 3000 inzendingen zijn mijn foto’s gekozen om kans te maken op een felbegeerde Bruidsfoto Award. En daar kun jij me bij helpen!
Als je hier stemt: www.bruidsfotoaward.nl (of klik op het BFA-logo onder mijn foto’s), dan maak je kans op allerlei prijzen, waaronder een spiegelreflexcamera (de Canon EOS 700D)! En je maakt me blij :-)

Je hoeft trouwens geen bruidspaar of fotograaf te zijn om te mogen stemmen; een fictieve trouwdatum invullen is toegestaan (wie weet maakt het wat in je los ;-) ).
En voor de zekerheid: het zijn acht categorieën met tien foto’s, dus je ziet mijn foto’s niet meteen in het eerste scherm.

Ik zal nog tot 1 juni geduld moeten hebben om te weten of er veel op mijn foto’s gestemd is, dus ik vind het geweldig als je hieronder laat weten dat je gestemd hebt (dan tel ik gewoon voor mezelf ;-) ) en helemaal als je dit bericht deelt. Zegt het voort. Bedankt alvast!

Hieronder staan de genomineerde foto’s, met daarbij ‘het verhaal achter de foto’.
En via deze link kun je zien welke foto’s ik had ingestuurd.

bruidsfoto award nominatie - klaar voor de huwelijksdag

Bovenstaande foto is genomineerd in de categorie “Klaar voor de huwelijksdag” en heeft al eerder een Fearless Award gewonnen; heel gaaf dat hij ook bij deze wedstrijd zo mooi wordt gewaardeerd.
Bij de bruiloft van Chantal en Robert hing er ’s ochtends een enorm relaxte sfeer in huis. Chantal liet zich in haar jurk helpen door haar vriendinnen. Voor het dichtrijgen werd de hulp ingeschakeld van haar (bijna) schoonmoeder, die ontdekte dat een draadje van de jurk los zat. En het is natuurlijk best een beetje spannend om met een schaar in de buurt te komen van zo’n mooie jurk! Chantal en Robert, bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen!

BFA 2015 - Marieke Zwartscholten fotografie 3

Deze foto is genomineerd in de categorie “De Ceremonie”. Ik moet zelf elke keer weer lachen om deze foto, die ik gemaakt heb bij de hartverwarmende bruiloft van Marlous en Pascal. Trouwen is natuurlijk best een serieuze aangelegenheid en in de kerk werd er vooral veel over liefde gesproken en gezongen. Maar toen de dominee de verkeerde ring wilde aangeven en in de lach schoot (en daarmee iedereen aanstak), stond ik precies op de goede plek. Ik hou zo van dit soort onverwachte momenten; heerlijk! Marlous en Pascal, dankjulliewel voor het vertrouwen tijdens jullie heerlijke dag!

Edit 21 januari 2014: Ook deze foto heeft nu een Fearless Award gewonnen! Joehoe!!!

Logo BFA 2015

Ben je enthousiast over mijn foto’s en wil je vrijblijvend meer informatie? Neem hier contact met me op.
Ook leuk, als je de like-knop op mijn Facebook-pagina aanklikt!