Marieke

polaroid Marieke - Marieke Zwartscholten fotografie

De vraag “Heb je een momentje?” past bij mij. Omdat ik nog even een foto wil nemen, omdat ik zo’n pietlut ben dat ik veel te lang aan mijn foto’s werk, omdat ik nog snel even op Facebook wil kijken (…), maar vooral: omdat ik altijd op zoek ben naar dat ene moment.

Dat zijn momenten om van te genieten: series kijken, groepsknuffels met mijn gezin, het zeldzame uitslapen, katten aaien, een trouwalbum overhandigen.

En als fotograaf natuurlijk vooral de momenten om vast te leggen: als trouwfotograaf de emoties en interacties tijdens een bruiloft en als fotograaf van “Day in the Life”-sessies de unieke, persoonlijke, alledaagse momenten van een gezin.

Sinds 2007 heb ik me steeds verder ontwikkeld als fotograaf en heb ik helemaal mijn draai gevonden in de journalistieke werkwijze. Dit past helemaal bij mijn observerende, rustige en creatieve karakter.

Naast fotograaf ben ik getrouwd en moeder van twee ontzettend lieve jongetjes. We wonen in Barendrecht, maar ik werk door heel Nederland en daarbuiten. Omdat ik ook een achtergrond heb in het onderwijs en in de bouwkunde, ontbreekt het mij niet aan creatieve en sociale vaardigheden. Altijd handig, als fotograaf.

Als je meer over mij wilt weten, kun je mijn persoonlijke blogberichten lezen of natuurlijk contact met me opnemen.